NUMĖR 65
SOT ËSHTË
 
BALLINA
ARTIKUJ
EDITORIAL
INTERVISTA
DOSSIER
DEBAT
MARKETING
KONTAKT
ARKIVI
CHAT
 
 
 
 
Kthimi serbëve në Kosovë, apo
zjarrëvënësi i vjetër me detyrë të re
 
Me Maqedoninë qeverisë mafia
 
Presidenti - moment pragmatizmi, apo fillim procesi
 
"Krimi dhe dënimi" i mediumeve masive shqiptare
 
BALLINA VITI IV - 1 KORRIK 2002
 
Ak. Fehmi Agani
 
 
Cili eshte titulli zyrtar i Leka
Zogut?
Leka Zogu
Në Kosovë opozita është shumë e dobët
Emrush Xhemajli
Historia mësohet për t'u mos përsëritur më kurrë
 
Marrëveshje historike apo aleancë fluide
 

Copyright © 2004 PASQYRA.COM ASNJË ARTIKULL NUK MUND TË BOTOHET PA LEJEN ME SHKRIM TË REDAKSISË