NUMĖR 64
SOT ËSHTË
 
BALLINA
ARTIKUJ
EDITORIAL
INTERVISTA
DOSSIER
DEBAT
MARKETING
KONTAKT
ARKIVI
CHAT
 
 
 
 
NJOFTIM I REDAKSISË

 Në konsultimin e fundit të redaksisë me këshillin botues të revistës «PASQYRA» veç të tjerash u morën këto vendime:
- që kryeredaktor të emërohet z. Shqiptar OSEKU.
- që revista Pasqyra të dalë dy herë në muaj
- që të rritet numri i bashkë-punëtorëve
- që në kuadër të Pasqyres të fillohet me rubrikën e përhershme Debati, në të cilën lexuesit tanë do të kenë mundësi të shprehin pikëpamjet e tyre për tema të ndryshme nga aktualiteti shqiptar;
Në këtë rubrikë do të publikohen ato shkrime që janë të herruna nga fyemjet dhe fjalori që nuk përkon me nivelin dhe profesionalizmin e Pasqyres.
Të gjithë të interesuarit mund te na shkruajnë në këtë adresë: debati@pasqyra.com
 
BALLINA VITI IV - 15 QERSHOR 2002

SPIUNAZHI I NATO-s LIVE NË TV
ISMAIL KADARE: Jo president

Populli shqiptar, gjindja shqiptare eshte e fundit qe ka dale ne liri ne kontinentin evropian. Sic ndodh shpesh me ate qe vonon, ne shqiptaret po krijojme keqkuptime, pritje te ftohte, ndoshta frike. Deshiren e tij per frymemarrje, per liri e demokraci, shumekush e shikon me sy daltonike. Me lejoni te perseris mendimin, se nuk eshte nje...

PËR MË TEPËR SHTYPNI KËTU


SA KUSHTON KRYEUDHA DURRËS-MORINË?

250 mil USD parashikohet për të ndërtuar tërë kryeudhën Rreth 30 mil USD çdo ditë nga taksat 1 përqind taksë për çdo import të taksueshëm 3 lekë taksë per çdo litër benzinë, gazoil dhe benzol 30.000 lekë/vit nga tatimpaguesit e TVSH-së Banka Botërore ka ofruar 30 mil USD për t’ia nisur punës vetëm per hartimin e projektit Shoqata e Ndertuesve ka hartuar 200.000 USD.
Majko: ”Dy-tri vjet punë”
 
 
BDI premton "Integrim të përshpejtuar"
Dakordim, apo "Qeveri të kurbanit"?
Turpëruesit e Shqipërisë
Ekonomia e Kosovës në komë
Çka zgjodhi Qoviçi në
Luginë të Preshevës?
Ekstremi i djathtë, apo keqkuptim?
Viktima e re e racizmit grek
 

Copyright © 2004 PASQYRA.COM ASNJË ARTIKULL NUK MUND TË BOTOHET PA LEJEN ME SHKRIM TË REDAKSISË