NUMĖR 62
SOT ËSHTË
 
BALLINA
EDITORIAL
INTERVISTA
DOSSIER
MARKETING
KONTAKT
ARKIVI
 
 
LDK PDK 0,5 me 0, Turni i dytë premton tensione
 
Lufta kundër terrorizmit dhe beteja për tregjet naftëmbajtëse
 

Pse polcia maqedonase vrau shtatë pakistanezë në afërsi të Shkupit?

 
Zoti e bëftë
mirë!
 
 
BALLINA VITI IV - MARS 2002


Procesi gjyqësor i shekullit
Njeriu në përballje me dhunën
M.T. Formohet Këshilli Koordinues i subjekteve shqiptare në Maqedoni
 
 
A do të mbahen
zgjedhjet në
tri komunat e
Luginës së
Preshevës
 
Afera Rakipi
- Sa kushton një
prokuror i
përgjithshëm?
 
Konsensusi
politik si
rrugëdalje nga
kriza
 
8 Marsi ndër
shqiptarët:
Si maskohet
diskriminimi
gjinor
 
"Rrethi i
Kostandinit"
apo vallja e
pakëputur e
arbëreshëve
 
 
Krejt shkurt
për një funeral
 

Copyright © 2004 PASQYRA.COM ASNJË ARTIKULL NUK MUND TË BOTOHET PA LEJEN ME SHKRIM TË REDAKSISË