NUMĖR 79
SOT ËSHTË
 
BALLINA
EDITORIAL
ARTIKUJ
 
DEBAT
MARKETING
KONTAKT
ARKIVI
CHAT
 
 
 
 
ARTIKUJ VITI VI - 21 PRILL 2004

Ura mbi lumin Ibër
Ujku qimen e ndërron
Jemi shëndrruar ne Krahinë Autonome të Greqisë
Analiza më e mirë për ngjarjet e 16 e 17 marsit
Ata që kanë humbur dhe ata që kanë vrarë shpresën
Kosova dhe institucionet e saj të pavarura të sigurisë
Pleqtë e Sharrit mungojnë në Tiranë
Votimi kundër rezolutës çame ose votimi që pret të ndëshkohet
Një "First Lady" ndryshe
Një fjalë zie për Rexhë Halimin
Koloneli serb thyen me çekan monumentet e shekullit 15 e 16
Gibson krijon Krishtin e shekullit të XXI
M E M O R A N D U M
Shqipëria gjatë regjimit të princit Vilhelm Vid
Vetëdijesimi i sërbve për krimet

 

COPYRIGHT ©2001 WWW.PASQYRA.COM PASQYRA - INFO WEBMASTER NDRYSHUAR MË:. 21.10.2004 22:59
ASNJË ARTIKULL NUK MUND TË BOTOHET PA LEJEN ME SHKRIM TË REDAKSISË