NUMĖR 80
SOT ËSHTË
 
BALLINA
EDITORIAL
ARTIKUJ
 
DEBAT
MARKETING
KONTAKT
ARKIVI
CHAT
 
 
 
 
ARTIKUJ VITI VI - 21 TETOR 2004

Çoroditja e një Lëvizjeje
Në Shqipëri, zgjedhësit më rehat pa politikë
Valesa: „Bashkimi Evropian është intelekti, truri, shpirti qendror“
Robert Capa legjenda e fotoreporterit të luftës
Femra shqiptare ia jep votën – Evropës!
Midhat FRASHËRI i ynë
Kryetari i Madh Seathl, i dërgon letër Presidentit Amerikan
"Një natë e paharrueshme" – me Luçiano Pavarotin
Kryengritja Shqiptare e vitit 1915
Ikja nga liria
Kënga e dashnorit të braktisur
Legjitimiteti dhe multietniciteti

 

COPYRIGHT ©2001 WWW.PASQYRA.COM PASQYRA - INFO WEBMASTER NDRYSHUAR MË:. 24.10.2004 5:44
ASNJË ARTIKULL NUK MUND TË BOTOHET PA LEJEN ME SHKRIM TË REDAKSISË