KONTAKT
SOT ËSHTË
 
BALLINA
 
DEBAT
MARKETING
ARKIVI
CHAT
 
 
 
KONTAKT

Boton "Media libre"

Redaksia

Kryeredaktor:
Shqiptar OSEKU


Redaktor:
Xhafer SHATRI

Shemsi REÇICA
Ilirian BAJO
Besnik KONÇI
Abdullah HOTI
Naser SELMANI

Redaktor Balline:
Redaksia


Adresa:
Pallati i shtypit
Aneksi
38330 Prishtinë
Tel. +381 38 249 654

Ballina:
www.pasqyra.com

Adresa elektronike:
redaksia@pasqyra.com
info@pasqyra.com

Xhirollogaria:
10186064 | MEB, Prishtinë

Kush jemi ne?

Revista PASQYRA doli me numrin e vet të parë më 12 korrik 1999. Dalja e saj, pak kohë pas përfundimit të luftës s’qe rastësi. Pas 50 vitesh komunizëm e një dhjetvjeçari aparteid, shihej kthjelltë se Kosova kish nevojë për një media që do ta kombinonte orientimin modern publicistik me një busullë të paprishur kombëtare.

Financierët e parë të nderuar të revistës PASQYRA ishin z.Sherif Shatri, Jonuz Shatri dhe Ujup Bajrami.

Revista PASQYRA ka pasur mbështetje nga fondacioni hollandez PressNow, të Fondacionit për Shoqëri të Hapur, të fondacionit amerikan NED, si dhe me ndihma e donacione vullnetare të dashamirëve e lexuesve të saj.

Revista PASQYRA orvatet ta pasqyrojë mendimin e lirë të penave të reja të Kosovës. Ajo pushon mbi themelet e etikës publicistike, e mbi një sens të fortë të kurajos civile.

Revista PASQYRA është e pavarur politikisht, fetarisht, krahinarisht e ekonomikisht, si dhe e preokupuar me mirëqenien e shtresave të kërcënuara në gjirin e shoqërisë shqiptare.

Redaksia e revistës PASQYRA është thellësisht e bindur se ka plot mënyra të lehta, të thjeshta e të konvenueshme për të dështuar. Rrjedhimisht, revista PASQYRA pozicionohet vullnetshëm kundër urrejtjes etnike, fetare a krahinore.

Adresa e saktë për ju që doni ta djersitni trurin.


 

Copyright © 2004 PASQYRA.COM ASNJË ARTIKULL NUK MUND TË BOTOHET PA LEJEN ME SHKRIM TË REDAKSISË